Routebeschrijving

Amsterdam

De praktijk zit in kamer 118 in het AOC gebouw aan het Wg-Plein 100-873. Het beste is om naar Wg-Plein 100 te navigeren, hier zit de de hoofdingang (draaideur) van het AOC.

Openbaar vervoer

Het AOC aan het WG Plein in Amsterdam is gemakkelijk bereikbaar per OV met de volgende tramlijnen:

Lijn 1: uitstappen op de Overtoom, halte Eerste Constantijn Huygensstraat.
Lijn 3 en lijn 17: uitstappen op de Eerste Constantijn Huygensstraat, halte Overtoom.

Voor verdere informatie en mogelijkheden ten aanzien van openbaar vervoer verwijs ik u graag naar de website van 9292.nl

Auto

Op straat is het parkeertarief maandag tot en met zaterdag tussen 9:00 en 24:00 €6,50 per uur.
Er is een parkeergarage, ‘Garage Overtoom’, onder het WG Plein waar u van 07:00 tot 21:00 voor €5,20 per uur kunt parkeren via de Parkmobile app of door te reserveren via de website van Parkbee. Toegang gaat dan niet door op de knop te drukken en een kaartje te trekken, maar u kunt dan de slagboom openen met de app/ via de website.
De ingang van de parkeergarage bevindt zich in de bocht, op de hoek van de Tweede Constantijn Huygensstraat en het WG Plein, tegenover het Huygens College. Het adres is Tweede Constantijn Huygensstraat 4.
Let op: er is géén lift aanwezig in deze garage en u kunt niet met cash geld of credit card betalen, alleen via de app/ website of (na wel een kaartje getrokken te hebben) in de garage zelf tegen het volle tarief met een bankpas.

Toegankelijkheid gebouw met kinderwagen of rolstoel

Bij de hoofdingang gaat u via een draaideur naar binnen, deze ingang is niet altijd geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Enkele meters links van de draaideur bevindt zich een extra (goederen) ingang die wel met kinderwagen of rolstoel te betreden is. Wanneer u hier aanbelt (code 001 en dan op het belsymbool drukken), wordt de deur door de mensen van de receptie geopend.

De praktijk is gevestigd op nummer 118, op de begane grond.

Afspraak vóór 8:30 of na 17:30?

De hoofdingang (draaideur) en de daarbij behorende receptie zijn van 8:30 tot 17:30 geopend. Heeft u een afspraak vóór of na deze tijd, dan kunt u bij aankomst bellen naar 06 – 24 98 41 45. Dan kom ik de schuifdeuren op zo’n 15 meter links van de hoofdingang voor u open maken.

Osteopathie Het Gooi, Laren

Osteopathie Het Gooi, is helaas vanaf 1 januari 2024 gesloten