Routebeschrijving

Amsterdam

Openbaar vervoer

Het AOC aan het WG Plein in Amsterdam is gemakkelijk bereikbaar per OV met de volgende tramlijnen:

Lijn 1: uitstappen op de Overtoom, halte Eerste Constantijn Huygensstraat.
Lijn 3 en lijn 12: uitstappen op de Eerste Constantijn Huygensstraat, halte Overtoom.

Voor verdere informatie en mogelijkheden ten aanzien van openbaar vervoer verwijs ik u graag naar de website van 9292.nl

Auto

Op straat is het parkeertarief €6,00 per uur.
Er is een parkeergarage, ‘Garage Overtoom’, onder het WG Plein waar u van 07:00 tot 21:00 voor €4,20 per uur kunt parkeren via de Parkmobile app of door te reserveren via de website van Parkbee. Dan moet u dus geen kaartje trekken, maar de slagboom openen met de app/ via de website.
De ingang van de parkeergarage bevindt zich in de bocht, op de hoek van de Tweede Constantijn Huygensstraat en het WG Plein, tegenover het Huygens College. Het adres is Tweede Constantijn Huygensstraat 4.
Let op: er is géén lift aanwezig in deze garage en u kunt niet met cash geld betalen, alleen via de app/ website of (na wel een kaartje getrokken te hebben) in de garage zelf tegen het volle tarief met een bankpas.

Toegankelijkheid gebouw met kinderwagen of rolstoel

Bij de hoofdingang gaat u via een relatief kleine draaideur naar binnen, deze ingang is daarmee niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Enkele meters links van de draaideur bevindt zich een extra (goederen) ingang die wel met kinderwagen of rolstoel te betreden is. Wanneer u hier aanbelt (code 001 en dan op het belsymbool drukken), wordt de deur door de mensen van de receptie geopend. De praktijk is gevestigd op nummer 118, op de begane grond. In de gang kunt u plaatsnemen.

Afspraak vóór 8:30 of na 17:30?

De hoofdingang (draaideur) en de daarbij behorende receptie zijn van 8:30 tot 17:30 geopend. Heeft u een afspraak vóór of na deze tijd, dan kunt u bij aankomst bellen naar 06 – 24 98 41 45. Dan kom ik de schuifdeuren 15 meter links van de hoofdingang voor u open maken.

Osteopathie Het Gooi, Laren

Osteopathie Het Gooi, voorheen Osteopathie Laren, is gevestigd in ‘Monument Zorg’ van voormalig Julianaoord, aan de Leemzeulder 31 te Laren.

Auto

Er is een gratis parkeergelegenheid bij het oude Julianaoord, bij het grijze bord aan de weg met de vermelding van GGZ en Florencius. Vanaf de parkeerplaats loopt u door het hekje, via het speelveld en een kleine trap, naar het hoofdgebouw van basisschool Florencius. Vóór dit hoofdgebouw gaat u linksaf, en volgt u de borden naar ‘Monument Zorg’.

Met een rolstoel of kinderwagen is het gebouw gemakkelijker achterom te bereiken: loop vanaf de parkeerplaats terug naar de weg, ga linksaf en neem de volgende inrit links. U komt dan achter het hoofdgebouw van het schooltje uit. Een gebouw verder vindt u ‘Monument Zorg’, waarin Osteopathie Het Gooi is gevestigd. U vermijdt met deze route het trappetje aan de voorzijde van het hoofdgebouw van Florencius.