Wat anderen zeggen

Ervaringen bij osteopaat Sander Sprong

Hieronder een aantal ervaringen van mensen die zelf door osteopaat Sander Sprong zijn behandeld of die met hun kindje zijn geweest:

In januari ben ik moeder geworden van een prachtige zoon. De bevalling is ontzettend snel gegaan.
Na de bevalling was mijn zoontje ontzettend onrustig, hij was zogezegd door mij de wereld in gelanceerd.
Helaas liep het de eerste weken totaal niet met slapen en eten. Ook had hij ontzettende last van krampjes.
Voor advies voor borstvoeding liep ik bij de lactatiekundige en ik vertelde haar dat het allemaal niet lekker liep en dat mijn zoontje zo ontzettend onrustig was. Zij heeft mij toen geadviseerd om met hem naar een Osteopaat te gaan. Ik was helemaal niet bekend hiermee. Dat Sander voorheen ook fysiotherapeut was vonden wij zelf erg prettig.
Voorzichtig werd zijn hele lijfje nagelopen op spanningen. Met voorzichtjes druk en beweging uit te oefenen werd
geprobeerd de spanning weg te nemen. Wij zijn enorm blij dat wij dit gedaan hebben, al na de eerste afspraak leek ons zoontje een stuk rustiger. Hij had spanning in zijn en nek (voorkeurshouding) en spanningen rondom zijn maagje.
Wij zijn in totaal 3 keer geweest en elke week ging het een beetje beter met hem!
Tineke Ostendorf

 

Voor nek en- rugklachten kwam ik bij Sander terecht, welke na een aantal behandelingen verdwenen waren. Inmiddels ga ik op regelmatige basis en ben erg tevreden. Wat de klacht ook is, Sander weet precies welke aanpak vereist is om je er van af te helpen! Prettige en duidelijke manier van behandelen, kan het iedereen aanraden.
Kim Baas

 

Na één keer al veel minder last van mijn rug en na twee behandelingen helemaal af van mijn rugklachten waar ik al maanden mee rondliep. Erg vriendelijke man en legt goed uit wat hij aan het doen is. Kan hem iedereen aanraden. Hartstikke bedankt!
Sara van de Ven

 

Gisteravond online een afspraak gemaakt op advies van een bekende en kon vanochtend al terecht. Ik had flink last van mijn onderrug met uitstralingen naar mijn nek en billen. Dit is gelukkig al vele malen minder nu. Vriendelijke man met duidelijk kennis van zaken. Prettige behandelwijze! Ik kom zeker weer terug en wil Sander hartelijk danken en bij iedereen aanbevelen!
Bram de Bruin

 

The treatments have been contributing to some life changing improvements on several aspects such as: digestion, sleep, general pain issues, concentration, focus and restored high energy levels for an extensive period of time after the treatment.
Highly recommended.
Eran Harash

 

Professional, friendly with a very patient focused approach
Scott