Contact

Afspraak maken bij de Osteopaat?

Routebeschrijving

De hoofdingang van het AOC gebouw is een draaideur op Wg Plein, 100. In het gebouw zit de praktijk van Sander Sprong op de begane grond op nummer 118. 

Op straat is het parkeertarief maandag tot en met zaterdag tussen 9:00 en 24:00 €6,50 per uur.

Er bevindt zich een parkeergarage, ‘Garage Overtoom’, onder het WG Plein waar u van 07:00 tot 21:00 voor €5,20 per uur kunt parkeren via de Parkmobile app of door te reserveren via de website van Parkbee. U kunt de slagboom openen met de app of via de website.

De ingang van de parkeergarage bevindt zich in de bocht, op de hoek van de Tweede Constantijn Huygensstraat en het WG Plein, tegenover het Huygens College. Het adres is Tweede Constantijn Huygensstraat 4.

Let op: er is géén lift aanwezig in deze garage en u kunt niet contant of met creditcard betalen. Betaling kan enkel via de app of website of in de garage zelf tegen het volle tarief met een bankpas.

Het AOC gebouw aan het WG Plein in Amsterdam is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer met de volgende tramlijnen:

Lijn 1: uitstappen op de Overtoom, halte Eerste Constantijn Huygensstraat.
Lijn 3 en lijn 17: uitstappen op de Eerste Constantijn Huygensstraat, halte Overtoom.

Voor verdere informatie en mogelijkheden ten aanzien van openbaar vervoer verwijs ik u graag naar de website van 9292.nl

De hoofdingang van het AOC gebouw is wegens de draaideur niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Enkele meters links van de draaideur bevindt zich een extra ingang die wel met kinderwagen of rolstoel te betreden is.

Wanneer u bij deze deur aanbelt en de code 001 gebruikt, wordt de deur door het receptiepersoneel geopend.

De praktijk is gevestigd op nummer 118, op de begane grond.

De hoofdingang en de receptie zijn van 8:30 tot 17:30 geopend. Heeft u een afspraak vóór of na deze tijd, dan kunt u bij aankomst bellen naar 0624984145. Dan opent Sander Sprong de deur voor u.