Osteopaat in Amsterdam

Sander Sprong Osteopathie

Zoekt u een osteopaat in Amsterdam voor uw baby, uw kind of voor uzelf? Sander Sprong staat voor u klaar.

Wat doet een Osteopaat?

Een osteopaat ziet het lichaam als één geheel. Door deze holistische benadering kan de osteopaat de oorzaak van uw klacht vinden. Door middel van massages en manipulatie van de spieren, gewrichten en weefsels zullen kan een osteopaat de klachten verminderen of volledig wegnemen. Dat is de kracht van osteopathie.

Over mij

Sander Sprong studeerde in 1996 af aan de Hogeschool van Amsterdam met een diploma in fysiotherapie. Hij heeft gewerkt als fysiotherapeut in verschillende landen, waaronder Duitsland, Nederland en Engeland. Na zijn terugkeer naar Nederland voelde hij de drang om zijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Ondanks zijn jarenlange ervaring en het volgen van bijscholingen, bleef hij streven naar meer expertise op het gebied van het onderzoeken en behandelen van mensen met klachten.

Ervaringen

Gisteravond online een afspraak gemaakt op advies van een bekende en kon vanochtend al terecht. Ik had flink last van mijn onderrug met uitstralingen naar mijn nek en billen. Dit is gelukkig al vele malen minder nu. Vriendelijke man met duidelijk kennis van zaken. Prettige behandelwijze! Ik kom zeker weer terug en wil Sander hartelijk danken en bij iedereen aanbevelen!

Bram

Na één keer al veel minder last van mijn rug en na twee behandelingen helemaal af van mijn rugklachten waar ik al maanden mee rondliep. Erg vriendelijke man en legt goed uit wat hij aan het doen is. Kan hem iedereen aanraden. Hartstikke bedankt!

Sara

The treatments have been contributing to some life changing improvements on several aspects such as: digestion, sleep, general pain issues, concentration, focus and restored high energy levels for an extensive period of time after the treatment.
Highly recommended.

Eran

Na de bevalling was mijn zoontje ontzettend onrustig, dat bracht ons een bezoek aan Sander. Wij zijn enorm blij dat wij dit gedaan hebben, al na de eerste afspraak leek ons zoontje een stuk rustiger. Hij had spanning in zijn en nek en spanningen rondom zijn maagje. Wij zijn in totaal 3 keer geweest en elke week ging het een beetje beter met hem!.

Tineke

Voor nek en- rugklachten kwam ik bij Sander terecht, welke na een aantal behandelingen verdwenen waren. Inmiddels ga ik op regelmatige basis en ben erg tevreden. Wat de klacht ook is, Sander weet precies welke aanpak vereist is om je er van af te helpen! Prettige en duidelijke manier van behandelen, kan het iedereen aanraden.

Kim